AMATÖR LİGE YILBAŞI TATİLİ YOK

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Profesyonel futbol liglerinde sezonun ilk yarısı tamamlandı, BAL Ligi’nde haftanın maçları yılbaşı tatili nedeniyle 30 Aralık Cumartesi günü oynanacak. Diyarbakır amatör futbol liglerinde ise yılbaşı tatili yok, maçlar 30 Aralık Cumartesi ve 31 Aralık Pazar günü oynanacak.

Süper Amatör Lig’de Son Durum
Aktepe A.Ş’nin isim sponsorluğuyla oynanan Diyarbakır amatör ve gençler futbol liglerinde 2023-2024 sezonunun heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Sporsever iş insanı Nesih Aktepe’nin zor şartlar altında mücadele veren kulüplere hem nakdi hem de malzeme yardımında bulunarak Diyarbakır amatör amatör futbolunda kıyasıya ve bir o kadar da centilmence bir yarış var.
28 takımın 14’erli iki grupta mücadele ettiği Aktepe A.Ş Süper Amatör Ligi’nde 9.hafta geride kaldı. 10.hafta maçları 30 Aralık Cumartesi ve 31 Aralık Pazar günleri oynanacak.

Grupların İlk 5 Sırasında Tablo Nasıl?
A Grubu’nda Yolspor 25 puanla lider,Eğil Gençlikspor 22 puanla ikinci. 20’şer puana sahip Kocaköy Gençlikspor ve Kızıl Anka FK takımları ise averajla 3.ve 4.sırayı paylaşıyor. 5.sıradaki Bismil 21Spor 19 puana sahip.
B Grubu’nun zirvesinde 27 puanlı Pasur Belediyespor var. 25 puanlı Sur Belediyespor ikinci, 21 puanlı Çüngüş Gençlikspor 3. Sırada yer alıyor. Bu grupta 4.sıradaki Diyarbakır 639Spor’un 17 ve 5.sıradaki Çermik FK’nın ise 15 puanı bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AMATÖR LİGE YILBAŞI TATİLİ YOK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin