DİĞER KURUMLARIN ALT YAPI ÇALIŞMALARINDA TAHRİP OLAN CADDE VE KALDIRIMLAR BAĞLAR BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİLENİYOR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağlar’da diğer kurumların gerçekleştirdiği alt yapı çalışmaları sırasında tahrip olan cadde ve kaldırımlar,Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt yama ve parke taşı döşenerek yeniden ulaşım için elverişli hale getiriliyor. Vatandaşlardan gelen şikayet ve talepler üzerine hem Bağcılar’da hem eski Bağlar bölgesinde bu çalışmaları yoğunlaştırdıklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Elektrik ve doğal gaz hattı döşeme ile kanalizasyon gibi alt yapı çalışmaları yapan şirket ve kurumların çalışmaları sırasında tahrip olan cadde ve kaldırımları yenileyerek yeniden kullanışlı hale getiriyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.
İLÇENİN GENELİNDE YENİLEME ÇALIŞMASI YÜRÜTÜLÜYOR
Bağlar’da, alt yapı çalışmalarını yürüten ilgili kamu şirketleri ve kurumların faaliyetleri sırasında tahrip olan cadde ve kaldırımlar, Bağlar belediyesi’nce yenilenerek tekrar elverişli hale getiriliyor. Belediyenin tespit ettiği noktaların yanı sıra vatandaşlardan gelen şikayetler de dikkate alınarak ilçenin eski Bağlar ve Bağcılar bölgelerinde titiz bir çalışma yürütülüyor.
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bir yandan tahrip olan caddelerde asfalt yaması yaparak buraları ulaşıma elverişli hale getiriyor. Diğer yandan kullanılamaz hale gelen kaldırımlarda parke taşlarını döşeyip bakım ve onarımdan geçirerek bu noktaları yaya geçişleri modernize ediyor.
Şu ana kadar bir çok mahalledeki cadde ve kaldırımları yenileyen belediye ekiplerinin çalışmaları, sorun tespit edilen tüm noktaları kapsayacak şekilde devam ediyor.
BAŞKAN BEYOĞLU, DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ
Şu ana kadar yapılan çalışmaları değerlendiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,elektrik ve doğal gaz hattı döşeme ile kanalizasyon gibi alt yapı çalışmaları yapan şirket ve kurumların çalışmaları sırasında tahrip olan cadde ve kaldırımları yenileyerek yeniden kullanışlı hale getirdiklerini bildirdi. Başkan Beyoğlu,”Bizim için esas olan vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşayabileceği yaşam alanlarını inşa etmektir. Nerede sorun varsa biz hizmet için tüm imkanlarımızla oradayız.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DİĞER KURUMLARIN ALT YAPI ÇALIŞMALARINDA TAHRİP OLAN CADDE VE KALDIRIMLAR BAĞLAR BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİLENİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin