Seyrantepe Spor Tesisleri’nde zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil kırmızılı takım, güçlü rakibini yenip lige yeni bir başlangıç yapmanın planlarını yapıyor.
Ligdeki en son galibiyetini 12. hafta maçında Çorum Belediyespor’u sahasında 1-0 yenerek alan Diyarbekirspor, bu karşılaşmadan sonra yaptığı 8 müsabakadan galibiyet alamadı. Karacabey Belediyespor’a 13. hafta maçında deplasmanda 1-0 mağlup olan yeşil kırmızılı ekip, sahasında oynadığı müsabakalarda da berabere kaldı. Ankara Adliyespor ve 1461 Trabzon ile 1-1’lik sonuçlarla sahasında berabere kalan Diyarbekirspor, Turgutluspor’la da 2-2 berabere kalmıştı. Diyarbekirspor, deplasmanda Muğlaspor’a 3-0 ve Gölcükspor’a 2-0 yenilmiş, Fatsa Belediyespor’la da 1-1 berabere kalmıştı. Son 8 lig maçında 4 beraberlik ve 4 yenilgi alan Diyarbekirspor, geçen hafta da Halide Edip Adıvarspor’a deplasmanda 1-0’lık sonuçla teslim olmuştu.
Bu arada Diyarbekirspor yönetimine Şeyhmus Şenyiğit Başkan yardımcısı ve Basın -Medya Sorumlusu, Orhan Tuma Taraftarlardan sorumlu Yönetici ve Kulüp güvenlik sorumlusu, Süleyman Akar ise Kulüp Temsilcisi olarak göreve başladılar.